Σύστημα Διαχείρισης Ωφελούμενων Αθλητισμού – Πολιτισμού και Ελεγχόμενης & Ασφαλούς Πρόσβασης Πολιτών στις Εγκαταστάσεις του Δήμου

Σύστημα Διαχείρισης Ωφελούμενων Αθλητισμού – Πολιτισμού και Ελεγχόμενης & Ασφαλούς Πρόσβασης Πολιτών στις Εγκαταστάσεις του Δήμου

Οι υπηρεσίες Αθλητισμού & Πολιτισμού που παρέχει ο Δήμος μας εκσυγχρονίζονται και θα είναι διαθέσιμες και μέσω του Internet για τους πολίτες. Οι νέες υπηρεσίες θα συμβάλλουν καθοριστικά στην οργάνωση και την μείωση της γραφειοκρατίας στον Δήμο μας.

Σκοπός είναι η αποτελεσματική διαχείριση των ωφελούμενων του Αθλητισμού & του Πολιτισμού του Δήμου αλλά κυρίως η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, μέσω ενός φιλικού περιβάλλοντος ώστε να διευκολυνθούν το συντομότερο δυνατόν, μέσα από ένα πλήθος αιτήσεων, ενεργειών και δραστηριοτήτων.

Κατεύθυνση αυτή οι εγγραφές στα δημοτικά προγράμματα πραγματοποιούνται πλέον και online μέσω εφαρμογής ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Επιλέξτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://demos365menemeni.intellisoft.gr/

online-eggrafi

Βήμα 2: Συμπληρώστε τα στοιχεία της Αίτησης Εγγραφής Νέου Χρήστη στο δεξί μέρος της οθόνη σας (αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στην «Βοήθεια Εγγραφής»)

Βήμα 3: Επιβεβαιώστε την Εγγραφή σας μέσα από το email που σας έχει αποσταλεί

Βήμα 4: Κάνετε «Είσοδο Χρήστη» με το email σας και τον Κωδικό που είχατε ορίσει

Βήμα 5: Προσθέστε τα προσωπικά σας στοιχεία, τις φωτογραφίες σας και τα στοιχεία των μελών της οικογένειας που θέλουν να κάνουν αίτηση συμμετοχής σε Προγράμματα του Δήμου

online-eggrafi

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν εγγράφετε ανήλικο, πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε τα δικά σας προσωπικά στοιχεία και έπειτα να κάνετε καταχώρηση νέου μέλους. Ανήλικος ΔΕΝ μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφή!

Σε περίπτωση που την εγγραφή την έχετε κάνει στη γραμματεία της ΚΔΕΔΑΜ ΔΕΝ κάνετε τα παρακάτω βήματα (6 & 7).

Βήμα 6: Κάντε «Αίτηση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα» και ακολουθήστε τα βήματα επιλογής του

Βήμα 7: Ανεβάστε τα δικαιολογητικά που σας ζητάει το Πρόγραμμα επιλογής σας

Για κάθε Αίτησή σας θα ενημερώνεστε για τη πρόοδο της με email αλλά και μέσα από το προσωπικό περιβάλλον της εγγραφής σας.

Πληροφορίες εγγραφών: 2310 725775 & 2310 720555

top