Πληροφοριακά συστήματα και λογισμικά για την καταπολέμηση της πανδημίας

Πρόκειται για ένα έργο Ψηφιακού Μετασχηματισμού με πολλαπλά αναμενόμενα οφέλη, στα οποία, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνονται η άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών όπου και αν βρίσκονται, παράλληλα με την εξοικονόμηση χρόνου και τη μείωση κόστους για τους δημότες στις συναλλαγές τους με τον Δήμο. Αναλυτικότερα, περιλαμβάνονται τρεις πλατφόρμες για την εξυπηρέτηση των δημοτών:

τμηματα υποεργου

Σύστημα διαχείρισης κρατήσεων σε πολιτιστικές δραστηριότητες και αθλητικές υποδομές

Σύστημα διαχείρισης κρατήσεων σε πολιτιστικές δραστηριότητες και αθλητικές υποδομές

• Σύστημα διαχείρισης κρατήσεων σε πολιτιστικές δραστηριότητες και αθλητικές υποδομές μέσω του οποίου ο πολίτης μπορεί να κάνει κράτηση, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία στους χώρους των δραστηριοτήτων αυτών. Απλά, ψηφιακά κάνουμε κρατήσεις για εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ,  η πλατφόρμα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αναμένεται να είναι έτοιμη τον Φεβρουάριο.

Σύστημα διαχείρισης ραντεβού με τις υπηρεσίες του Δήμου

Σύστημα διαχείρισης ραντεβού με τις υπηρεσίες του Δήμου

Σύστημα διαχείρισης ραντεβού με τις υπηρεσίες του Δήμου μέσω του οποίου ο πολίτης μπορεί να κλείσει ραντεβού με συγκεκριμένη υπηρεσία του Δήμου για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, χωρίς να συνωστίζεται σε ουρές αναμονής. Απλά, ψηφιακά κλείνουμε ραντεβού με τις υπηρεσίες του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Σύστημα έκδοσης πιστοποιητικών και διοικητικών πράξεων

Σύστημα έκδοσης πιστοποιητικών και διοικητικών πράξεων

Σύστημα έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών και διοικητικών πράξεων, μέσω του οποίου ο δημότης μπορεί να υποβάλλει ηλεκτρονικά αίτηση για την έκδοση βεβαίωσης αλλαγής αρίθμησης ή μετονομασίας οδού. Απλά, ψηφιακά εκδίδουμε τα πιστοποιητικά από τον Δήμο.

Για περισσότερες πληροφορίες για πολίτες πατήστε ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες για υπάλληλους του Δήμου (απαιτεί login) πατήστε ΕΔΩ.

top